U wenst privaat onderwijs Engels in Sint-Andries?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo biedt u een gediplomeerd bijlesleerkracht Engels in Sint-Andries om uw problemen van de baan te helpen! U bent klaar om samen te werken met een bijlesleerkracht van bijleskantoor StudieCo? Aarzel dan niet om het contactformulier aan de onderzijde van de pagina in te vullen!

De bijlesleerkrachten Engels van StudieCo komen bij jou aan huis om de bijlessen, studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding te geven. In onderlinge samenspraak met u zullen zij op de door u gewenste dagen langskomen met de door u gewenste frequentie. Dit volledig aangepast aan de vraag en noden van de student of leerling(e).

U heeft interesse om de bijlessen Engels via bijleskantoor StudieCo op te starten? Aarzel dan niet om via het contactformulier aan de onderzijde van deze pagina in contact te komen met onze medewerkers. Wij streven ernaar om u binnen 2 werkdagen een transparante en vrijblijvende prijsofferte voor bijles Engels te bezorgen.